Review | EPHYRA


- 1 Ogos 2017 -

Assalamualaikum.

Hhmmm.. (",)

Produk penjagaan kulit yang Aku gunakan sekarang ni terasa tak memberikan kesan seperti ketika mula-mula menggunakannya dulu. Tak nak la sebut apa brand yang dah tak berkesan tu okey. Walaupun tak berkesan Aku masih gunakan sampai la habis sementara survey penjagaan kulit yang lain. Ada 3 jenama yang menarik perhatian Aku *tapi tak nak sebut la brand  lain tu. hohoho* termasuk la EPHYRA. Masa ni konflik teruk antara hati dan fikiran. Mana taknya, hati cakap "Okey beli la.." Akal pulak kata "Nanti dulu la.. Pilih betul-betul.. Jenama yang ni ke yang satu lagi okey ek?" Stresss! Bila hati berperang dengan akal (x_x) Perempuan, biasa la kan. Nak pilih satu-satu benda tu tak kira la makan ke baju ke mekap ke bla bla bla memang la payah. Kannn? Hehehe. 




Setiap kali tengok Duta EPHYRA *memey suhaiza* kat FB/Insta, dalam hati ni mesti "Wow cantiknya kulit Memey.." Tapi masih ragu-ragu (-,-)" Hari ni Aku pergi beli barang dapur kat Mydin. Siap beli barang, nak keluar dari Mydin ternampak EPHYRA kat satu kedai kosmetik. Terus terbayang kulit Memey yang bersih, gebu, glowing tuuu. Tak sedar dah masuk dalam kedai tu minta satu set EPHYRA + bayar! Hahaha.  Dah beli kan? So inilah pilihan penjagaan kulit baru Aku. Tak sabar nak guna dan tengok hasilnya. Boleh jadi macam Memey tak? Aku akan update entri ni selepas 3 atau 7 hari lagi untuk kongsikan kesannya. Sementara tu;

Aku sebenarnya tak ada masa nak tepek krim bagai kat muka. Lecehhh (",) Tapi setiap kali tengok cermin nampak muka yang suram, kusam, jerawat, garis halus, pori-pori membesar, parut, mata lebam, kulit kasar, berminyak buatkan Aku rasa rendah diri + hilang keyakinan = TAK CANTIK. STRESS! Kat bawah adalah gambar Aku sebelum EPHYRA. Gambar kiri, calit bedak sikit + lipstik. Gambar kanan tanpa mekap *klik untuk besarkan gambar* Nampak tak masalah kulit Aku tu? Hhmmm.. Harap EPHYRA dapat merawat masalah kulit Aku. Perempuan mana yang tak nak cantik kan? Ok - tepek, jangan tak tepek (-,-)" ISTIQOMAH Tyara! *hehehe* Okey insha Allah selepas 3 atau 7 hari Aku sambung entri ni untuk kongsi testimoni selepas EPHYRA. Tunggu!





No comments :

;